De familie Garofalo heet u van harte welkom in Ristorante La Stalla in Zwolle. Gevestigd in een van de oudste straten die Zwolle rijk is, waant u zich als het ware in de sfeer van Italiƫ. Met trots en toewijding wordt op deze plek sinds 1973 de Italiaanse keuken en gastvrijheid als serieuze ambacht beoefend.

Wij willen u graag kennis laten maken met ons restaurant. Een mooie mix van familiaire gezelligheid en lekker Italiaans eten, wat ambachtelijk bereid wordt in onze open keuken.

De Italiaanse culinaire opvoeding van menig Zwollenaar begon hier in het eerste Italiaans restaurant van Zwolle. Wat ooit begon als een kleine eetkamer is uitgegroeid tot een restaurant met bijna 100 zitplaatsen. Ieder hoekje van het restaurant heeft zijn eigen sfeer. In de loop der jaren is er gebouwd en verbouwd om onze gasten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

La Stalla is eten op zijn traditioneel Italiaans. De echte originele pizza worden nog steeds als toen gemaakt. De kwaliteit mocht van papa Luigi nooit veranderen. Een lekker groot stuk mals vlees met genoeg saus, het arbeidersmaal. Daar is La Stalla groot mee geworden. Onze huisgemaakte tiramisu en citroenijs laat onze gasten smakelijk genieten van onze trotse Italiaanse keuken.

In onze open keuken kunt u zien hoe onze koks nog op de ambachtelijke manier uw gerechten klaar maken. Alles gebeurt nog met de oude potten en pannen. Geen combi steamer die aan onze gerechten te pas komt. Zo kan de kok garanderen dat hij zijn eigen smaak aan uw gerecht door kan geven.


Wij gebruiken veelal Italiaanse producten die door ons met passie en zorg voor kwaliteit worden geselecteerd. En dat proeft u.